0 Стока

Стока(0)

0-Стока
Оптоварување 0.00
Цел број 0.00
Бригс и Стратон Замена Свеќичка 5095, RJ19LM, RCJ8

Бригс и Стратон Замена Свеќичка 5095, RJ19LM, RCJ8

DEN 2.00
Залиха

Пристапност

Чувајте го вашиот мотор работи на врвот изрез капацитет со овој бригс И Стратон замена свеќичка. Со години, Бригс и Стратон снабдуваа супериорни производи на моторот на секојдневниот потрошувач многу години. Дизајниран да испорача врвна моќност на вашиот мал мотор, мазни стартувања и максимален век на траење на свеќичката. За да обезбедите соодветно вклопување, упатете го упатството за сопственикот на вашиот мотор. Оваа свеќичка Бригс И Стратон е директна замена за бројот НА производителот НА производителот BSP5095 K, RJ19 LM и RCJ8. Создаден за да го одржува вашиот мотор да работи во главна состојба обезбедува леснотија на стартување и подобрени перформанси на моторот. Дизајниран специјално да се спротивстави на фаулирање и корозија, овој приклучок ќе трае цела сезона. Бригс И Стратон ја прават инсталацијата беспрекорна и едноставно со шестоаголна навртка и навојна врска. За да се осигурате дека вашата косилка работи најдобро, се препорачува да ја менувате свеќичката еднаш годишно. Заменува 4420 и 8025925. Одговара на повеќето 093000 бригс И Стратон мотори. Помогнете да ја одржите опремата за надворешна енергија да работи со врвни перформанси со користење на делови За замена и одржување На Бригс И Стратон. Само оригиналните делови На Бригс И Стратон се специјално дизајнирани за точни стандарди ЗА ОЕМ, произведени и тестирани за да помогнат во испораката на оптимални перформанси кај моторите Бригс И Стратон. Не само Што се загарантирани вистинските делови На Бригс И Стратон, туку нивното користење гарантира дека моторот Бригс И Стратон на кој се инсталирани е во согласност со важечките (ЕПА) регулативи за емисија. Нема замени кога станува збор за одржување на здрава опрема на моторот, за да се зголеми животниот век на моторот, да се исполнат оригиналните спецификации на опремата и да се обезбеди целосна гаранција.

Параметри на производот

Слична стока