0 Стока

Стока(0)

0-Стока
Оптоварување 0.00
Цел број 0.00
Чикаго-Латроб Џоббер Вежба,, Кобалт 47840

Чикаго-Латроб Џоббер Вежба,, Кобалт 47840

DEN 1.00
Залиха

Пристапност

Дупчалка За Должина на работа, Големина на Дупчалка 3,00 мм, Агол На Точка На Дупчалка 135 Степени Кобалт, Слама/Бронза, Децимален Еквивалент 0,1181, Метричка, Точка На Точка На Дупчалка Сплит Точка, Течност За Ладење Преку, Број На Дупки За Течноста За Ладење 0 Чикаго-Латробна Вежба, 3,00 мм, кобалт 47840.

Параметри на производот

Слична стока