0 Стока

Стока(0)

0-Стока
Оптоварување 0.00
Цел број 0.00
Ротиформ Р Туф-Р 20Х8. 5Х112 5Х114. 45ет 72.7 Цб Сјај Црно Тркало

Ротиформ Р Туф-Р 20Х8. 5Х112 5Х114. 45ет 72.7 Цб Сјај Црно Тркало

DEN 0.67
Залиха

Пристапност

РОТИФОРМ Р187 ТУФ-Р 20Х8, 5 5Х112/5Х114, 3 45ЕТ 72,7 ЦБ СЈАЈ ЦРНО ТРКАЛО РОТИФОРМ Р187 ТУФ-Р 20Х8, 5 5Х112/5Х114, 3 45ЕТ 72,7 ЦБ СЈАЈ ЦРНО ТРКАЛО. РОТИФОРМ Р187 ТУФ-Р 20Х8, 5 5Х112/5Х114, 3 45ЕТ 72,7 ЦБ СЈАЈ ЦРНО ТРКАЛО. РОТИФОРМ Р187 ТУФ-Р 20Х8, 5 5Х112/5Х114, 3 45ЕТ 72,7 ЦБ СЈАЈ ЦРНО ТРКАЛО. РОТИФОРМ Р187 ТУФ-Р 20Х8, 5 5Х112/5Х114, 3 45ЕТ 72,7 ЦБ СЈАЈ ЦРНО ТРКАЛО.

Параметри на производот

Слична стока