0 Стока

Стока(0)

0-Стока
Оптоварување 0.00
Цел број 0.00
Турен Тр60-17Х7. 4Х100 4Х114. 42ет 67.1 Цб Црн Црвен Прстен

Турен Тр60-17Х7. 4Х100 4Х114. 42ет 67.1 Цб Црн Црвен Прстен

DEN 2560.00
Залиха

Пристапност

ТУРЕН ТР60-3260 17Х7, 5 4Х100/4Х114, 3 42ЕТ 67,1 ЦБ ЦРН/ЦРВЕН ПРСТЕН ТУРЕН ТР60-3260 17Х7, 5 4Х100/4Х114, 3 42ЕТ 71,5 ЦБ ЦРН/ЦРВЕН ПРСТЕН ТРКАЛО. ТУРЕН ТР60-3260 17Х7, 5 4Х100/4Х114, 3 42ЕТ 71,5 ЦБ ЦРН/ЦРВЕН ПРСТЕН ТРКАЛО. ТУРЕН ТР60-3260 17Х7, 5 4Х100/4Х114, 3 42ЕТ 71,5 ЦБ ЦРН/ЦРВЕН ПРСТЕН ТРКАЛО. ТУРЕН ТР60-3260 17Х7, 5 4Х100/4Х114, 3 42ЕТ 71,5 ЦБ ЦРН/ЦРВЕН ПРСТЕН ТРКАЛО.

Параметри на производот

Слична стока