0 Стока

Стока(0)

0-Стока
Оптоварување 0.00
Цел број 0.00
Пандемик и пандемија пакет за игри со топла зона -

Пандемик и пандемија пакет за игри со топла зона -

DEN 1.67
Залиха

Пристапност

Болеста му се заканува на светот и само вие можете да го запрете во пандемија и пандемија : Hotешка зона - Северна Америка, играчите работат заедно против играта за да откријат лекови за три смртоносни заболувања кои го загрозуваат континентот. Патувајте во различни градови за лекување на локалното население, да спречите појава на појава и да споделите истражување со вашиот тим. Можете ли да ги откриете лекувањата пред да биде предоцна. Добивате две неверојатни игри како квалификувани членови на тим за борба против болести, вие и другите играчи работите заедно за да го чувате светот безбеден од појава и епидемии . Пандемијата е игра со кооперативна табла во која играчите работат како тим за лекување на инфекции околу Светот додека собира ресурси за лекови. Пандемик : Hotешка зона е пократка, преносна верзија на најпродаваната кооперативна игра пандемија која вклучува ажуриран визуелен дизајн, вклучително и уникатна табла во Северна Америка. Може да се додадат кризни картички за да се зголемат тешкотиите. 2 - 4 играчи.

Параметри на производот

Слична стока